Julkaistu: 27.01.2015

YSTÄVÄPIIRI

YSTÄVÄPIIRI

Ystäväpiiri
Ystäväpiiri on Vanhustyön keskusliiton kehittämää ja Salon kaupungin vanhuspalveluiden järjestämää ikääntyneille suunnattua ryhmätoimintaa, jossa ollaan yhdessä mukavassa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Ystäväpiiriryhmä on tarkoitettu ikäihmisille, jotka kokevat yksinäisyyttä. Ryhmän tavoitteena on yksinäisyyden tunteen lieventyminen ja jakaminen, yhdessä tekeminen ja kokeminen. Ryhmiä ohjaavat koulutetut ryhmänohjaajat.

Salon kaupungin Ikäkeskus Majakka ja Reimari järjestävät ystäväpiiritoimintaa ikäkeskuksissa. Ryhmät ovat maksuttomia ja kokoontuvat keväisin ja syksyisin 12 kertaa, kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Ryhmään valitaan 8 henkilöä, jotka ennen ryhmäkokoontumisten alkua haastatellaan ohjaajien toimesta.

Uusi ystäväpiiriryhmä aloittaa syksyllä 2017 Ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Toiminnanohjaaja
Minna Lähdemaa
0447723281
minna.lahdemaa@salo.fi